Maarten

Maarten de leraar

Ik ben Maarten van Hassel. Ik specialiseer me al 15 jaar in het geven van bijlessen in de exacte vakken. Vooral bijles wiskunde behoort tot mijn dagelijkse werk. Ouders zoeken mijn hulp meestal voor bijles, maar blijven uiteindelijk voor mijn begeleiding.

Daarnaast maak ik leerarrangementen voor het vakgebied biologie en verzorging. In de zomer ben ik ‘De vakantieboswachter’ (natuur)animatie voor campings en vakantieparken.

Voordat ik met dit werk begon heb ik de opleiding tot biologiedocent gevolgd en in de regio Nijmegen in het middelbaar onderwijs gewerkt.

Als bijlesdocent heb ik me ook gespecialiseerd in het geven van bijles in de andere exacte vakken, zoals scheikunde, natuurkunde en biologie. Ik begrijp dat deze vakken belangrijk zijn om de wereld om ons heen te begrijpen en om kritisch denkvermogen te ontwikkelen. Als docent is het mijn doel om leerlingen te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in hun begrip van deze wetenschappelijke vakken.

Tijdens mijn bijlessen houd ik rekening met de individuele behoeften van elke leerling. Of ze nu moeite hebben met de basisconcepten of juist meer diepgang nodig hebben over complexe onderwerpen, ik gebruik interactieve sessies en praktische voorbeelden om hen te helpen deze vakken beter te begrijpen. Ik geloof dat wanneer een leerling eenmaal begrijpt hoe deze vakken werken, het leren ervan veel makkelijker en leuker wordt.

Mijn passie voor het onderwijzen en het helpen van leerlingen is wat mij drijft als bijlesdocent. Ik ben toegewijd om leerlingen te ondersteunen en hen te helpen het vertrouwen te ontwikkelen dat ze nodig hebben om te slagen in hun schoolcarrière en in het leven buiten school.

Neem voor vragen gerust contact op

Maarten de persoon

In mijn vrije tijd ben ik een gezinsmens en een natuurmens. Het liefste ben ik met mijn gezin in de natuur.

Al op jonge leeftijd had ik interesse in de natuur. Ik genoot er van om dit enthousiasme met anderen te delen. Daarom heb ik uiteindelijk in Nijmegen de opleiding tot biologiedocent gevolgd.

 

 

De foto hierboven is een van de laatste fotos waarop ik onverdeeld gelukkig was. Ik wist toen nog niet dat mijn dochter Laila kanker had. Ze is in de zomer van 2022, 10 dagen voor haar tweede verjaardag overleden.