Maarten

Maarten de leraar

Ik ben Maarten van Hassel en ik heb me al 15 jaar gespecialiseerd in het geven van bijlessen in exacte vakken. Vooral bijles wiskunde behoort tot mijn dagelijkse werk. Ouders zoeken mijn hulp meestal voor bijles, maar blijven uiteindelijk voor mijn persoonlijke begeleiding.

Daarnaast maak ik leerarrangementen voor de vakken biologie en verzorging. Voordat ik met dit werk begon, heb ik de opleiding tot biologiedocent gevolgd en heb ik in de regio Nijmegen in het middelbaar onderwijs gewerkt.

Bijlessen in Exacte Vakken

Als bijlesdocent ben ik ook gespecialiseerd in het geven van bijles in andere exacte vakken zoals scheikunde, natuurkunde en biologie. Ik begrijp dat deze vakken essentieel zijn voor het begrijpen van de wereld om ons heen en voor het ontwikkelen van kritisch denkvermogen. Mijn doel is om leerlingen te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en hun begrip van deze wetenschappelijke vakken te vergroten.

Persoonlijke Aanpak

Tijdens mijn bijlessen houd ik rekening met de individuele behoeften van elke leerling. Of ze nu moeite hebben met basisconcepten of juist meer diepgang nodig hebben over complexe onderwerpen, ik gebruik interactieve sessies en praktische voorbeelden om hen te helpen deze vakken beter te begrijpen. Ik geloof dat wanneer een leerling eenmaal begrijpt hoe deze vakken werken, het leren ervan veel makkelijker en leuker wordt.

Mijn Passie voor Onderwijs

Mijn passie voor onderwijzen en het helpen van leerlingen is wat mij drijft als bijlesdocent. Ik ben toegewijd aan het ondersteunen van leerlingen en het helpen ontwikkelen van het zelfvertrouwen dat ze nodig hebben om te slagen in hun schoolcarrière en in het leven buiten school.

Kies voor bijles bij Maarten van Hassel en ervaar het verschil dat persoonlijke, professionele begeleiding kan maken.

Neem voor vragen gerust contact op

Maarten de persoon

Maarten van Hassel en Jorinde Praet met Laila en Isidorus in het bos

In mijn vrije tijd ben ik een gezinsmens en een natuurmens. Het liefste ben ik met mijn gezin in de natuur.

Al op jonge leeftijd had ik interesse in de natuur. Ik genoot er van om dit enthousiasme met anderen te delen. Daarom heb ik uiteindelijk in Nijmegen de opleiding tot biologiedocent gevolgd.

 

 

De foto hierboven is een van de laatste fotos waarop ik onverdeeld gelukkig was. Ik wist toen nog niet dat mijn dochter Laila kanker had. Ze is in de zomer van 2022, 10 dagen voor haar tweede verjaardag overleden.